Ta en sista minuten till Alperna

Sista minuten-resor är ett resealternativ för dig som kan tänka dig att åka på en skidresa med kort varsel. Vill du resa under en högtid som jul eller under ett skollov tjänar du på att boka din resa långt i förväg.

Nu är det vanligt att resebolag erbjuder rabatter till dem som bokar en vinterresa eller sommarresa säsongen innan det är dags att ge sig av. Men du som gärna väntar in i det sista och agerar på  impuls kan haffa en sista minuten i vinter till Alperna.

När flygbolag och hotell inte blir fullbokade brukar detta generera sista minuten-resor. Denna typ av resor finns således året runt men det finns inte lika många under de perioder då många vill och kan resa, som längre ledigheter, högtider och lov. En sista minuten-resa innebär inte bara ett lågt pris utan även en stor portion spänning.

Vanligtvis får du inte veta exakt var i Alperna du kommer att hamna – roligt för den modige med andra ord. Ha ögonen öppna och ställ in dig på att du kan behöva ge dig av inom ett dygn, då har du stora chanser att hitta en billig sista minuten-skidresa till italienska Alperna.